Hogyan legyen akár 30%-kal nyereségesebb a webshopod további extra hirdetési költségek és méltatlan árakciózások nélkül?

A módszerünkkel 2 hónapon belül extra bevételnövekedést, több megrendelést és erősebb márkahűséget érünk el ügyfeleinknek.
Mindezt automatizáltan, idő- és költséghatékonyan, frusztráló tanácstalanság nélkül.

Vissza nem térő vevők, az árakat lenyomó konkurencia, szeszélyes algoritmusok, kiszámíthatatlan eredmények – csak néhány a húsbavágó veszteségeket okozó tényezők közül.

Nem azért indítottad el a webáruházad, hogy a nyereséged épphogy elég legyen a megélhetésedre!

Nem azért, hogy kiszolgáltatott legyél az ad-hoc megrendeléseknek és a növekvő hirdetési kiadásoknak.

Nem azért, hogy állandóan árakcióra kényszerülj.

Hanem azért, hogy legyen egy vastagon nyereséges vállalkozásod!

Ha te is így gondolod, olvass tovább!

“Profi email folyamatokat hoztak létre, kiváló szövegekkel, amik jelentősen javítottak az eredményeinken. Ajánlom őket mindenkinek, aki szeretne versenyben maradni a következő években is.”

thumb_01_60_60Pinezits Csaba

eletero.info webshop tulajdonosa

A képlet egyszerűbb, mint gondolnád:

a vevőid igénylik a szuper ügyfélélményt, a webshopodnak pedig profitra van szüksége.
A jó hír, hogy mindkettő egyszerre megvalósítható jól megtervezett, automatizált email folyamatokkal!

 

Alkalmazható a te vállalkozásodra a módszerünk?
Nézzük meg!

“Ritkán van részem ilyen részletes, mindenre kiterjedő és gondoskodó auditban, melyben ők részesítettek. Rengeteg hasznos ötlettel „tértem haza” és átfogó képet kaptam egy külső szemszögből az email marketingünket illetően. “

thumb_01_60_60
thumb_01_60_60Zahoránszky Zita

onlinemarkaboltok.hu webshop háziasszonya

(Ez nem egy nyomulós sales meeting, hanem egy szakmai konzultáció szakemberekkel, ahol a te vállalkozásodat elemezzük ki!)

A márkahű vásárlói kör kiépítésének a pillérei!
Avagy megmutatjuk, hogy miben tudunk neked segíteni:

Kiszámítható ügyfélszerző rendszer

Ami automatikusan nyereséggel szállítja a vevőket a növekvő hirdetési költségek ellenére.

A legtöbb webshop ugyanazokkal a problémákkal küzd. Nőnek a kiadások, így egyre nehezebben generálnak profitot. Egyre lejjebb kell tolni az árakat, és még így sem tudják elérni, hogy a vásárlóik visszajöjjenek. A konkurencia egyre ügyesebben marketingezik. A hirdetési költségek drágulnak. Az ügynökségek díjai növekednek. Mindemellett a politikai kampányok, az ünnepek vagy éppen a nyári szezon is nehezítik a nyereséges hirdetések futtatását. 

Tényleg ezektől kellene függnie egy jó termékeket kínáló webshopnak?

Egy kiszámíthatóan működő rendszer nélkül a nyereséged tulajdonképpen a szerencsén múlik, és csak idő kérdése, hogy mikor fordul át veszteségbe!

Maximalizált profit

Hírlevelet senki nem akar kapni. Ahogy hirdetést sem akar senki látni. Mégis vásárolnak az emberek.
Mert ügyfélélményt, odafigyelést szeretnek kapni. Az érzést megélni, hogy jó helyen költik el a pénzüket, mert itt számítanak, itt megbecsülik őket, itt értékesek, mint ügyfelek igenis szeretnék.

Egy jól átgondolt email marketing

eléri, hogy aki egyszer vásárolt nálad, rendszeresen visszajöjjön,

segít az érdeklődőket vevővé konvertálni,

növeli a márkahűséget,

ügyfélélményt nyújt a vevőidnek és

maximálja a nyereségedet!

Ráadásul mérhetően, kiszámíthatóan és automatizálhatóan.

A célirányos stratégia és a jól megválasztott szoftver a kulcselemek. Ezen összetevőkkel az email marketinget úgy képzeld el, mint egy gépezetet, amit egyszer megépítesz, majd magától működik és automatikusan kitermeli a vevőket, a törzsvásárlókat és a bevételt. Körülbelül olyan, mintha lenne egy saját pénznyomdád.

Maximalizált profit

Hírlevelet senki nem akar kapni. Ahogy hirdetést sem akar senki látni. Mégis vásárolnak az emberek.
Mert ügyfélélményt, odafigyelést szeretnek kapni. Az érzést megélni, hogy jó helyen költik el a pénzüket, mert itt számítanak, itt megbecsülik őket, itt értékesek, mint ügyfelek igenis szeretnék.

Egy jól átgondolt email marketing

eléri, hogy aki egyszer vásárolt nálad, rendszeresen visszajöjjön,

segít az érdeklődőket vevővé konvertálni,

növeli a márkahűséget,

ügyfélélményt nyújt a vevőidnek és

maximálja a nyereségedet!

Ráadásul mérhetően, kiszámíthatóan és automatizálhatóan.

A célirányos stratégia és a jól megválasztott szoftver a kulcselemek. Ezen összetevőkkel az email marketinget úgy képzeld el, mint egy gépezetet, amit egyszer megépítesz, majd magától működik és automatikusan kitermeli a vevőket, a törzsvásárlókat és a bevételt. Körülbelül olyan, mintha lenne egy saját pénznyomdád.

Gyors megtérülés – Az első pillanattól nyereséget termelő email automatizmusokkal!

A legtöbb marketing eszköz megtérülési ideje minimum 6-12 hónap. Érthető, hiszen a Facebook-hirdetéseknél tesztelni kell az üzenetet, majd lépésről lépésre tudod emelni a hirdetési keretet. A SEO és tartalomgyártás egy hosszútávú befektetés, míg a Google Ads-nek is van egy érési ideje és korlátozott is, hogy kiket érsz el vele.

Ezzel szemben az email marketing néhány hónapon, sőt akár néhány héten belül profitot tud termelni neked. A legtöbb ügyfelünk a rendszer elindítás utáni hónapban máris 10-30% közötti extra bevételt tapasztal, miközben a költségei nem nőnek.

Mi lenne, ha te is inkább kilépnél a gatyaletolós, folyamatosan kedvezményekkel manipulálós megoldásokból és kipróbálnád, hogy milyen, amikor hűséges törzsvásárlóknak értékesíthetsz magas színvonalon?

Ez a screenshot az egyik ügyfelünk Klaviyo fiókjából készült. Látszik, hogy a bevétele 27%-át a hírlevelek hozzák.

Igényeld a díjmentes szakmai konzultációt, ahol átbeszéljük, hogyan fog az email marketing radikális növekedést hozni a webshopodnak!

A konzultáció ingyenes, azonban van néhány előfeltétel.

A regisztráció után küldünk egy részletes kérdőívet, amit szükséges kitölteni, mert ez alapján készítjük el a webshopod email marketing elemzését.

Akkor érdemes jelentkezned, ha a webshopodnak van már legalább havi 4,000,000Ft-os árbevétele.

Fontosnak tartjuk, hogy tudd, ez nem a szokásos, manipulatív sales meeting, hanem egy értéket adó, szakmai tanácsadás. A konzultáción a tudásunk és a tapasztalatunk maximumát nyújtjuk. Éppen ezért mi is megválogatjuk, hogy ki vehet részt rajta. Amit biztosan kijelenthetünk: a konzultáció igénylésével semmit nem kockáztatsz. Ellenben olyan előremutató tanácsokat kaphatsz, amelyekért mások súlyos díjakat kérnek el.

(Lépj időben, mert csak korlátozott számú ügyfeleket tudunk vállalni!)

Ha az alábbi témák téged is lázba hoznak, akkor a konzultáció neked való:

  • Hogyan lehetne automatizálni a vevőszerző folyamataidat?
  • A jelenlegi helyzetedben mekkora növekedésre számíthatsz egy profi email marketing rendszerrel?
  • Hogyan érd el, hogy az egyszer vásárlókból törzsvásárlók legyenek?
  • Hogyan szerezhetnél elégedett vásárlói értékeléseket akár százával?
  • Miről írj, hogy érdekes és szórakoztató legyél az olvasóidnak
  • Melyik szoftvert érdemes használnod? – Elárulom, minden helyzet más, így alapos átgondolás szükséges.
  • Hogyan érhetnéd el, hogy ne kedvezménnyel kenyerezd le a vásárlóidat, hanem teljes áron vásároljanak?

(100% díj- és mellébeszélés mentes, szakértői megbeszélés)

Kik tartják a konzultációt?

A konzultációkat mi tartjuk: Pörzsölt Móni és Boros Lajos, a PinX Marketing alapítói, a tiszteletalapú marketing képviselői. Azért bízhatsz bennünk, mert közel 10 éve elhivatottan támogatjuk a magyar kisvállalkozókat tudásunkkal és tapasztalatunkkal.

Az évek során több ezer emailt (hírlevelet, sales levelet) írtunk és terveztünk meg az ügyfeleink kampányaikhoz és az automatizált email sorozataikhoz. A webshopok marketingje mellett a nevünkhöz fűződik több ezres – tízezres nagyságú online rendezvény marketingje, mint – a Válságálló Befektetések – Online konferencia, Építem az otthonom – Online konferencia.

Munkásságunk során az ügyfeleink főbb értékesítési és profittermelő eszköze az email marketing lett. Ezzel stabil alapot teremtettünk a vállalkozásuk folyamatos és tartós növekedésének.

(Gyere el a díjmentes hírlevélmarketing konzultációra mindenféle kötelezettség nélkül)

Mit kell tudnod erről a szakmai konzultációról?

I.

A konzultáció 45-60 perces és ingyenes.

II.

A teljes 45-60 perc a te vállalkozásodról, az email marketinggel kapcsolatos kérdéseidről, kihívásaidról és a benne rejlő potenciálról szól.

III.

A célunk a konzultáción nem az eladás, hanem a megértés. Hogy mi is megértsük a te vállalkozásodat és te is tisztán lásd a lehetőségeidet.

IV.

Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, akkor felajánljuk az együttműködési lehetőséget.

V.

A konzultáció jelentkezéshez kötött. Kapsz előzetes kérdéseket, amik alapján fel tudunk készülni és a válaszaid alapján fogjuk látni, hogy érdemes-e beszélnünk.

Válaszd ki az időpontot a naptárban!
Az időpont lefoglalása után emailben küldjük a kérdéseket!

Nézd meg, mit mondanak rólunk azok, akiknek már bizonyítottunk:

thumb_01_60_60Pinezits Csaba

eletero.info

“Webáruházunkban az új vásárlók megszerzése egyre nagyobb költséget jelent. Ezért rendkívül fontos volt, hogy a meglévő adatbázisunkat jobban kihasználjuk, illetve fokozzuk az újravásárlás mértékét az eddigi vásárlóinknál. Mindehhez az emailek jelentik a legolcsóbb megoldást.

A Pinx csapat pedig a profi megvalósításban segített. Profi email folyamatokat hoztak létre, kiváló szövegekkel, amik jelentősen javítottak az eredményeinken. Ajánlom őket mindenkinek, aki szeretne versenyben maradni a következő években is.”

thumb_01_60_60Zahoránszky Zita

onlinemarkaboltok.hu

“Móni és Lajos a Pinx csapatának email marketing auditján vettem részt. Ritkán van részem ilyen részletes, mindenre kiterjedő és gondoskodó auditban, melyben ők részesítettek. Rengeteg hasznos ötlettel „tértem haza” és átfogó képet kaptam egy külső szemszögből az email marketingünket illetően.

Olyan kedves és bizalommal teli beszélgetés zajlott, amely hasznos minden email marketinggel foglalkozó kis- és nagy vállalkozásnak. Biztos vagyok benne, hogy ötleteik által profibb lesz és felvirágzik cégemnél az email marketing, és ezáltal elégedettebb vásárlóink lesznek, akik visszatérnek hozzánk. Örök hála és köszönet nektek!”

thumb_01_60_60Képes Anita

kepesanita.com

“A Pinx csapattal, immár harmadik éve dolgozom együtt. Ez pedig nem akármilyen három év volt. Épp elkezdődött a vírus időszak, a vállalkozások tele voltak bizonytalansággal. Számomra ez a három év pedig egyet jelentett az üzleti nyugalommal.

Egy szolgáltató vállalkozás esetében nagyon fontos, hogy legyenek bástyái, hiszen a vállalkozó a maga területén szakember, és nem ért a háttér, marketing folyamatokhoz, ami pedig a növekedés elengedhetetlen feltétele!

Ezt a bástyát találtam én meg a Pinx csapattal, akikkel az elmúlt három év során évről, évre növekedett a vállalkozásom bevétele és én nyugodtan tudtam a szakmai folyamatokra koncentrálni!”

Rónai Balázs

koreaiginseng.hu

“A hírlevél rendszerünk automatizálását profi módon megoldották nekünk a Klaviyo-ban. A meglévő hírleveleinket a kornak megfelelő szövegkörnyezettel látták el, ahol szükséges volt írtak újakat. Egy webshop fejlődéséhez ezek a fajta automatizmusok elengedhetetlenek. Nekünk a megfelelő stratégia kialakítása után pár nap alatt beállították ami nekem valószínűleg hetekbe telt volna.”

thumb_01_60_60Perneczky Andrea

andreaperneczky.com

“Évek óta én írtam a hírleveleimet és már szerettem volna hatékonyabbá tenni ezt a marketing folyamatot. Egyrészt azt akartam, hogy hatásosabbak legyenek a szövegek, másrészt, hogy időt spóroljak. Móniékat és a munkájukat már ismertem, ezért bíztam benne, hogy olyan minőségben és stílusban tudják a szövegeket megírni, mint amit elképzelek. És ez pont így van!

Többször egyeztettünk, tökéletesen megismerték a céljaimat és a közönségemet, így valóban értékteremtő és profi anyagokat kapok. Sőt az online folyamatokhoz további ötletekkel is segítenek. Nagyon köszönöm a lelkiismeretes munkátokat! Szívből ajánlom Mónit és a Pinx csapatát az online vevőszerzés elemeinek kivitelezéséhez!”

Kékesi Eszter

flow4learning.hu, flow.hu

“Az Active Campaign bevezetésében, alapbeállítások és funkciók átnézésében, illetve egy karácsonyi e-mail kampány stratégia megtervezésében dolgoztunk együtt a PinX csapatával.

Lajos és kollégái végig nagyon segítőkészen és profin támogattak minket, jó kérdéseket tettek fel és részletes visszajelzést adtak a termékeinkről.

Nagyon tetszett, hogy őszinte és gyakorlatias tanácsokat kaptunk a kampány felépítéséhez és lebonyolításához. Olyan új szempontokat is behoztak az értékesítési csatornák és hirdetési lehetőségek használatát illetően, ami segített erőforrásaink megfelelő kihasználásában.

thumb_01_60_60Bodnár György

epitemahazam.hu

“Kedves Móni, kedves Lajos, kedves Áron!

Elérkezett a 2021-es év vége.
Egy sikeres és – a visszajelzések alapján – idén is értéket hordozó és teremtő évre tekint vissza Az építő közösség is. Nem kétséges, hogy számunkra az év legnagyobb, de egyben legsikeresebb rendezvénye az őszi Építem az otthonom 2022 egy hetes online konferencia volt – és ebben a sikerben TI is oroszlánrészt vállaltatok!

Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az időt, az energiát és a lelkesedést, amit beletettetek a közös munkába! Kívánok nektek nagyon boldog, örömökben, vidámságban, szeretetben gazdag, és jó egészségben megélt új esztendőt!

Üdvözlettel

Bodnár György
TÉT Consulting Kft.”

thumb_01_60_60Csiszár Andrea

szappanmentor.hu

Nagy élmény volt veletek dolgozni, köszönöm a munkátokat! Gördülékenyen és tempósan ment az előkészítő folyamat. Tetszett, hogy nagyon hatékony és célirányos volt a kommunikációtok. Tartottam attól, hogy megerőltető lesz egyszerre mindenhez anyagot adni a szövegírónak, de utána rájöttem, hogy nem egyszerre kell átadni mindent. Lépésről lépésre haladtunk a tölcsér anyagaival, így, ha nem is könnyedén, de mégiscsak sikerült a napi feladataim közé beillesztenem a munkálatokat.

A legjobb élményem a rácsodálkozás volt. 🙂 El nem tudtam képzelni, hogy egy szövegíró hogyan tud olyan szöveget írni a témámról, amit akár én is írhattam volna. Tudtam, hogy ez lehetséges. Tudtam, hogy ilyen van,…
… ezért inkább kíváncsisággal vegyes örömként jellemezném az érzéseimet, semmint agodalommal teli várakozásként.
Egymás után érkeztek a szövegeim, és egyre elégedettebb voltam. Sokkal jobbnak találtam, mint amit én tudok írni. Számomra tömören, velősen, mégis röviden írni… az kínszenvedés. Rengeteget javítok a szövegeimen, mire jónak ítélem őket, és mindig háromszor annyi ideig tart, mint amit betervezek rá – így nem haladok.
A veletek való munka nagyon sokat segített nekem, hogy a vevőszerző folyamatom konkrét elemei végre elkészüljenek. Nagyon tetszik a táblázat, amit az eredmények méréséhez kaptam tőletek! Ez meg fogja mutatni, hol kell javítanom, beavatkoznom.”

Időpontfoglalás:

Mivel fogsz távozni a konzultációról?

Gyakorlati tanácsokkal!

Miután jobban megismertünk téged és a vállalkozásodat, át fogjuk gondolni, hogy érdemes-e belevágni veled a közös munkába. Attól függetlenül, hogy milyen döntés születik, mindenképp hasznos üzleti tanácsokkal fogsz távozni a beszélgetésről.

Megértéssel!

A legtöbb vállalkozó elhanyagolja a hírleveleket. Tapasztalataink szerint ennek a fő oka, hogy nem tudják, hogyan csinálják jól. Nem tudják, milyen témákról és hogyan írjanak. A beszélgetés végére látni fogod, hogyan áll össze egy tudatosan megtervezett rendszer.

Pontos számokkal!

Felmérjük veled közösen, hogy hol tart most a vállalkozásod és ahhoz képest mekkora növekedésre számíthatsz egy jól működő email marketing bevezetésével. Ezután pontosan fogod látni, hogy megéri időt vagy pénzt fektetni bele.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nem szeretem a hírleveleket. Miért foglalkozzak a hírlevélmarketinggel?

A vásárlók 49%-a mondta, hogy szeretne heti promóciós emailt kapni a kedvenc márkáitól. (Statista 2017) A jó hír, hogy a hírlevelezés nem egyenlő a spameléssel. A leveleiddel edukálhatod, szórakoztathatod a feliratkozóidat és a vevőidet. Kifejezheted irányukba a megbecsülésedet, erősítheted velük az elköteleződést és növelheted az ügyfélélményt.

Az is hatalmas előnye az email marketingnek, hogy (1) mérhető, (2) kiszámítható, (3) gyorsan megtérül, (4) több folyamata is automatizálható és (5) eredményesebbek a hírlevélben kiküldött tartalmak.

Az email marketing az egyik leghatékonyabb eszköz, ha törzsvásárlókat szeretnél a vállalkozásodban.

Akkor is van értelme jelentkeznem az email marketing konzultációra, ha eddig nem építettem listát?

Igen, mindenképp javasoljuk. Ha eddig nem építettél listát és most szeretnél, akkor is rengeteg hasznos segítséget fogsz kapni. Mivel eddig nem építettél listát, valószínűleg jelentős a növekedési potenciál a te esetedben.

Valóban ingyenes a konzultáció? Miért?

Igen, mert nem titok, hogy mi is az álomügyfelekkel szeretünk együttdolgozni. A konzultáció végére kicsit jobban megismerjük egymást és közösen el tudjuk dönteni, hogy szeretnénk-e hosszabb távon is együttműködni. Egy biztos: a mi célunk annyi értéket adni, hogy számodra is egyértelmű legyen, mi vagyunk a te embered.

Fogtok értékesíteni is a konzultáción?

Ha úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínáljuk ennek a lehetőségét. Mi sem szeretjük a nyomulós salest, ezért nem fogunk rád tukmálni semmi. Ugyanakkor mi is fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy nemet mondjunk az együttműködésre.

Kik jelentkezhetnek a szakmai konzultációra?

Ez a konzultáció elsősorban webshopoknak szól, rájuk lett szabva. Ezért kérjük, hogy akkor jelentkezz, ha már van fizikai termékeket értékesítő, működő webshopod és vállalkozásod.

Kérjük, hogy ne jelentkezz, ha „infógyűjtős üzemmódban” vagy, és csak tájékozódni szeretnél, de keveset valósítasz meg!

Nekem szolgáltató vállalkozásom van, nem webshop. Abban is tudtok segíteni?
Igen, tudunk segíteni, viszont nem ezzel a konzultációval! Amennyiben szolgáltató vállalkozásod van, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@pinxmarketing.hu email címen!

Kérdésed van?

Írj bátran a hello@pinxmarketing.hu email címre, örömmel válaszolunk!